Coaching

Coaching & klankbord….

“Een luisterend oor, een oog voor detail en geen blad voor de mond.” 

Wanneer je in teamverband opereert wordt je op allerlei vlakken uitgedaagd. Hoe breng je je mening goed over en oefen je voldoende invloed uit.
En hoe zorg je er tegelijktijdig voor dat je teamgenoot ook zijn/haar verantwoordelijkheid kan pakken vanuit zijn of haar expertise.

Coversa richt zich op zowel coaching als klankboarding met als doel (persoonlijke) groei, bewustwording en ontwikkeling van (communicatie)vaardigheden. We helpen zowel teams als personen om effectief de (gezamenlijke) doelstellingen te behalen, met oog voor de ander!


(Team)Coaching

(Team)coaching is een term die steeds breder wordt toegepast en neemt nog steeds in populariteit toe. Onder (teamcoaching) verstaan we:
“Een vorm van begeleiding die erop gericht is mensen in positieve zin te ondersteunen in hun ontwikkelingsproces richting een succesvol(ler) team of samenwerking. Het doel is het versterken van onderlinge relaties en individuele prestaties, ontstaan vanuit intrinsieke motivatie.Dat past volledig bij onze mindset!
Benieuwd hoe dat er visueel uitziet?

Bekijk onze Coversa Mindmap!

Het succes van team coaching

Stimuleren van het bereiken van doelen door de ontwikkeling van kennis, competenties en talenten en het stimuleren van het bereiken van team- of organisatiedoelen door feedback te geven.
Het is een vorm van leren waarin het team als geheel bekwamer wordt in het bereiken van (samen)gestelde doelen. Onze teamcoach is erop gericht het bewustzijn van het team te vergroten. Om vastgeroeste mindsets en gedragingen in beweging te krijgen. Zo versterk je samen de onderlinge relaties en individuele prestaties, ontstaan vanuit intrinsieke motivatie.