Project begeleiding

Samenwerken aan….

Project begeleiding

We hebben het vast allemaal wel een keer meegemaakt. Het ene moment heb je je project volledig op de rit, mijlpaal na mijlpaal wordt gehaald en jij en je team hebben de zaak volledig onder controle. Je maakt meters.

En dan… discussies over ogenschijnlijk kleine zaken. Het bereiken van overeenstemming blijkt ineens lastig. Men spreekt een andere taal of heeft een heel ander beeld van het beoogde eindresultaat. Of erger nog, er wordt helemaal niet meer gecommuniceerd.

Een (goede) samenwerking tot stand brengen kan soms best lastig zijn, zowel met interne projectteamleden als met externe stakeholders. Een goede samenwerking volhouden is misschien wel net zo lastig. Dan kan begeleiding van buiten af net dat steuntje zijn wat je nodig hebt.

Coversa zorgt graag voor wat extra Vitamine (A)andacht voor jouw project(teamleden) en helpt bij het zorgvuldig invullen van het proces, waarbij gezamenlijke goede samenwerkingsafspraken kunnen worden opgesteld.

Coversa binnen jouw project?

Wij helpen graag bij het opzetten, borgen, en begeleiden van de samenwerking en communicatie binnen jouw project of organisatie.
Zo zorgen we ervoor dat de juiste stappen doorlopen worden binnen de verschillende fase van een project, de belangen van alle partijen een plek krijgen en op het goede moment een gesprek wordt gevoerd met de juiste mensen.

Coversa staat niet centraal in het samenwerkingsproject, maar begeleidt (project)teamleden om het project op het gebied van samenwerking en communicatie beter te laten draaien.

Coversa verzorgt onder andere PTSU’s, PSU’s of PFU’s, factor C sessies, risicosessies, stakeholdercommunicatie, omgevingsmanagement, creatieve brainstormsessies, maar ook gedurende de looptijd van het project de “zachte kant” van het projectmanagement.
Coversa zorgt voor vitamine (A)andacht. Aandacht voor het project, team en individu. Met als stip op de horizon het project resultaat!

Nader kennismaken? 
Wees voorzichtig…. 

Blootstelling aan enthousiasme kan plotselinge uitbarstingen van energie en saamhorigheid veroorzaken! 

Neem contact op